Tjønnbakkvegen

Kjøp boka her på hjemmesiden

fra raak til veg

Vi har nå gleden av å presentere, nesten helt rykende fersk fra trykkeriet, – årets nyttårsgave:  Tjønnbakkvegen fra råk til veg.

Magne Thøring forteller og erindrer, satt sammen med en mengde bilder, postkort, avisutklipp og fortellinger omkring tilblivelsen av Tjønnbakkvegen, og historien frem til i dag.
Magne, sammen med familien, bygde hytte samtidig som vegplanene ble konkretisert på begynnelsen av 70-tallet. Han har deltatt i vegstyret i alle disse årene, og er fortsatt styreleder for veien.
Han har også bakgrunn som leder for fjellstyret, Otta Idrettslag, primus motor for Løypelaget, Stiglaget, og har lagt ned tusenvis av timer for fellesskapet på Mysuseter. 
Magne har sterke meninger rundt viktigheten av å komme seg ut i naturen, og er brennende opptatt av at det legges til rette for friluftsliv med skilting og etablering av turstier og skiløyper i nærområdet til Rondane Nasjonalpark. 
Magne ble da også belønnet med kongens fortjenestemedalje for sin innsats for noen få år siden.  Han har også fått Sel kommunes kulturpris.
 
Boka er en interessant trykksak for alle som er glad i Tjønnbakken og Mysuseter, og et must for alle med hytter i området!
Vil du kjøpe boka der Mysuseter skrives med é, så kan du kjøpe den ved å fylle ut skjemaet på denne linken. Prisen er kun 170 kroner pr. bok.  I tillegg kommer porto. 
Når du har sendt oss en bestilling, returnerer vi en bekreftelse sammen med betalingsinformasjon.  Kan betales direkte til vår konto, eller vha. Vipps.
Vi sender ut fortløpende, til lageret er tomt. Etter avtale, er det også mulig å hente boka direkte hos Magne på Otta.

Du kan bestille ved å klikke på denne linken.
Den selges også på bokhandelen på Otta Amfi – 2. etg.  Norli bokhandel.  Spør etter boka, da den er litt vanskelig å finne i hyllene.

  • Sverre Magnus Severinsen
    Sverre Magnus Severinsen Fikk boken i dag og «nøt» meg igjennom boken fra først til sist. Fantastiske bilder ledsaget av gode historier.Det er bare en ting å si: Løp og kjøp!
  • Otto Josten
    Otto Josten Jeg har også kjøpt. Mange interessante bilder samt historikk. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7f/1/16/1f60a.png»);»>?