Tjønnbakkvegen

Betaling av bomkort 2020

 

Sommersesongen nærmer seg, og Tjønnbakkvegen vil forhåpentlig snart brøytes og deretter åpnes for trafikk.  Dette skjer så snart veien har tørket opp og kan tåle biltrafikk.  Normalt skjer dette ett sted mellom 17. mai og pinse.  I 2019 ble veien åpnet 10. mai, men det var unormalt tidlig.
Alt er selvsagt avhengig av snøsmelting og opptørking etter brøyting. Vi er klar over at det er mange utålmodige hyttefolk som i år gjerne vil så raskt som mulig opp på hyttene.  Når dette skrives, så er det ca. 65 cm snø ved bombua og smeltingen går litt sent. Det kom en del nysnø for et par dager siden pluss at det er kuldegrader nattestid. 
Du kan selv følge med på vårt «sjogkamera» på denne web-adressen.  Vi legger også ut informasjon på vår hjemmeside når brøytingen starter opp.

Betaling av bomkort
Som vanlig skal vi også i år ta betalt for bomkortene. Som bestemt på årsmøtet er sesongprisen fortsatt 100 kroner pr. kort.
Du betaler ved å sette 100 kroner (200 kroner hvis du har to kort) inn på vår konto: 2095.52.39882.

Som i fjor, så er det også mulig å betale med VIPPS til 559282.

Frist for betalingen av kort er senest 10. mai.

Bomkort som ikke blir betalt vil ikke virke når veien åpnes for biltrafikk.
Som det også ble vedtatt på årsmøtet vil vi heretter ikke bruke tid på å sende ut purringer. Dette arbeidet krever alt for mye tid og ressurser.  Flesteparten betaler, så det er kun et lite fåtall som venter med å betale i det lengste.
I stedet for at vi «maser» om betaling må de nå selv ta kontakt for å få kortet åpnet.  Det skjer først når de har betalt dobbelt avgift.
Den enkelte er selv ansvarlig for at vi har korrekt kontaktinformasjon om korteieren, så feil oppgitt e-postadresse gjelder ikke som unnskyldning.  Er du tvil, så kan gi oss info ved å utfylle vårt skjema, som du finner her.  Du kan også sende oss en mail til post@tjonnbakkvegen.no

Alternativt kan en selvfølgelig betale vanlig avgift for å kjøre gjennom bommen.  Prisen for dette er denne sommeren satt til 30 kroner pr. passering inn i anlegget.  Det er en økning på 10 kroner. Dette skyldes investeringer og reparasjoner av selve bomanlegget.

Nytt av året er en trådløs kortleser for de som betaler med bankkort. Denne blir forhåpentlig installert i løpet av neste måned.  Vi håper dette vil forenkle betalingen for de som betaler med kort, og også redusere ventetiden de få gangene det køer seg opp.  Slitasjen blir dessuten mindre på den vanlige bankkortleseren. 

Hvis du av en eller annen grunn, ikke lenger ønsker å betale for bomkortet, så vil det være fint om du sendte oss en melding til post@tjonnbakkvegen.no
Bomkortet kan sendes i retur til: Tjønnbakkvegen SA, Olav Bismos gate 11, 2670 Otta
Kortene kan også legges i vår postkasse ved bombua (den gamle bomkassen for betalingsbilletter som går inn i veggen).

Vi ønsker alle en riktig god sommer, og håper alle får mange fine dager på hyttene langs Tjønnbakkvegen.
Skulle du kjede deg på en regnværsdag, så anbefaler vi selvfølgelig at du leser boka om Tjønnbakkvegen, som du kan kjøpe på Norli bokhandel, 2. etg. Otta Amfi. 
Vi håper også at vi kan få butikkene på Mysusæter til å selge boka for oss i sommer?