Tjønnbakkvegen

Tjønnbakkvegen er åpen for sesongen!

Nå har vi åpnet Tjønnbakkvegen, slik at folk har anledning til å ta en skikkelig langhelg på Mysuseter. Veien er tørr nok til å tåle personbiltrafikk, men vi ber om at tyngre kjøretøyer venter til telehiven har gått ned, og veien er helt tørr. Etter mye regn, og snø over 1000m de siste dagene, våknet vi i dag til sol fra skyfri himmel. Snøen er borte fra det meste av terrenget inn til Spranget, og Øystein Gården har brøytet inn til Rondvassbu.

Som kjent kan veien fra Reinsbommen og inn til Spranget ikke åpnes for trafikk før 15. juni. Heller ikke i år fikk vi skader på veien i vårløsningen. All mekanikk og elektronikk i bomsystemet fungerte, og vi er godt fornøyde med tingenes tilstand etter synfaringen i dag. Magne Thøring tok noen bilder som du ser under i bilde-presentasjonen. Flottere utsikt enn innover Rondane fra Tjønnbakken i slikt vær finnes ikke!

HUSK AT MEDLEMSKORTENE MÅ HOLDES LITT EKSTRA TID FORAN LESEREN. DEN NYE LESEREN ER LITT SLØVERE TIL Å LESE KORTENE. Hold kortet mellom to fingre og sett det opp foran leseren. Lykke til og god tur til fjells.

{loadposition 23052017}