Ny bom i Tjønnbakkvegen

NorTronic s

Som mange kanskje allerede har oppdaget, så har vi nå fått et helt nytt bomsystem.  Det er NorTronic som er leverandør av bommen. 
Den tidligere bommen fra Swarco fikk problemer i fjor sommer, og utbommen har derfor stått åpen i hele sommer.  
NorTronic leverer også betalingssystemet, mens Swarco fortsatt er leverandør av bomkort og utstyr for å nødåpne bommen.

Dessverre har heller ikke den ny bommen kommet helt godt fra start.  Vi hatt problemer både med deteksjonssløyfer i betongplaten under bommen (som skal detektere at det kjører biler inn på og ut av bomanlegget).  I tillegg har vi hatt innkjøringsproblemer med ulatralydsensor, som skal detektere ekstra lange kjøretøy og andre objekter i kjørebanen.
Det er også noe som tyder på at det elektroniske systemet blir forstyrret av elektriske signaler.  Vi arbeider med å løse dette sammen med leverandøren.

Vi har dermed også den gamle bommen til salgs.  Hvis du skulle ha behov for en bom på en hyttevei eller annet, så kan den gamle bommen brukes.  Den må tillkoples utstyr for. f.eks. «ring bommen opp», eller annen deteksjonssystem. Send oss eventuelt en mail.
Fint om du også gir melding hvis du opplever at bommen oppfører seg merkelig.  Alt mottas med takk.  SMS eller ring til 91830685 eller mail til post@tjonnbakkvegen.no 

Her et bilde fra 25. august. Det er dagen bommen ble levert og montert. På bildet ser vi Magne og Hao.